Kvitsøy og Randaberg Taekwon-Do Klubb

Logo

Vi holder til nord-vest i Metro Stavanger, og er en av NTNs aller nyeste klubber. Vår hovedavdeling er på Goa skole. I tillegg har vi barneparti på Grødem skole, parti for 60 år pluss i Randaberghallen på dagtid og en full avdeling med både barn, ungdom og voksne på Kvitsøy.

Klubben er tilknyttet den nasjonale organisasjonen National Taekwon-Do Norway med Grand Master Per Andresen som leder. Internasjonalt er NTN tilknyttet International Taekwon-Do Federation (ITF) med Grand Master Paul Weiler som president. Vår region ledes av Master Omid Hassanipour, som også er vår hovedinstruktør og eksaminator.


HISTORIKK:

Kvitsøy Taekwon-Do hadde sin første trening 3. februar 2021, og ble startet av Erlend Eide. 
Først som en avdeling under Stavangerklubben, og fra høsten 2021 som en gruppe under Kvitsøy idrettslag. Pr. 1. januar 2023 var det 25 aktive medlemmer på Kvitsøy, en kommune med i overkant av 500 innbyggere. Vi har siden starten hatt treningene våre i Kvitsøy idrettslags klubbhus.

Kvitsøy og Randaberg Taekwon-Do Klubb ble stiftet 2. februar 2023, av Kvitsøy gruppestyre, Erlend Eide, Håvard Bergan, Birgitte Landgraff Nordbø og Margrethe Meling. Den nye klubben innbefatter tre avdelinger på Randaberg i tillegg til den eldste avdelingen, Kvitsøy, som drives i tett samarbeid med Kvitsøy idrettslag. Vi hadde vår første trening på Goa den 7. februar 2023. Pr. 31.12.2023 hadde klubben 111 medlemmer.

Eides
Sivert, Maria Justine og Erlend Eide, Trondheim 12.01.2011
Big Ben
Håvard "Big Ben" Bergan under NM 2007


Registrer deg for 2 uker gratis prøvetid hos oss!